Vacature Hidha of Waarnemend Huisarts 2 dagen per week per Mei 2019

Capelle aan den IJssel, 04-04-2019

 

Vacature Hidha of waarnemer 2 dagen per week per Mei 2019

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Hidha of waarnemer voor 2 dagen per week per mei 2019, dit in verband met het vertrek van onze huidige waarnemer. Wij zoeken bij voorkeur een vrouwelijke huisarts om ons team aan te vullen, aangezien wij al een mannelijke huisarts hebben. Wij zoeken iemand die goed zelfstandig kan werken en met eigen initiatief, maar die ook goed in team verband kan werken en in ons team past. Gevoel voor humor hebben en gemakkelijk in de omgang zijn is een pré.

Onze praktijk is recent verhuisd naar een nieuwe locatie waar wij meer ruimte hebben en meer mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Onze praktijk telt ruim 3000 patiënten en ons team van zorgverleners bestaat op dit moment uit een fulltime huisarts en een parttime huisarts, drie parttime doktersassistentes, een leerling doktersassistente BBL, een verpleegkundig specialist en een POH-S die ook praktijkmanager is en een POH-GGZ.

Onze praktijk is NHG geaccrediteerd en volledig geautomatiseerd via Medicom als HIS en daarnaast maken wij veelvuldig gebruik van Zorgdomein voor verwijzingen en laboratoriumdiagnostiek. Binnen de praktijk beschikken wij ook over de mogelijkheid voor het maken van ECG en Spirometrie en leveren wij ketenzorg voor DM type II, CVRM en Astma/COPD.

De assistente doet naast het beantwoorden van de telefoon en het plannen van de spreekuren ook een eigen spreekuur voor injecties, stikstofbehandeling, bloeddruk meten, oren uitspuiten, wratten behandeling en het maken van uitstrijkjes.

De verpleegkundig specialist werkt 2 dagen in de week en doet zelfstandig een eenvoudig huisartsenspreekuur waarbij zij wel laagdrempelig met de huisarts overlegd.

Ben jij die spontane en doortastende huisarts die wij zoeken solliciteer dan liefst voor 15 april doormiddel van het sturen van een sollicitatiebrief en CV. Je sollicitatie kun je sturen naar Ana van Santen, praktijkmanager, liefst per e-mail naar: ana@huisartsenpraktijkvansanten.nl of per post naar bovenstaand adres.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je bellen met 06-28181119 of een e-mail sturen.