Vacature Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant Huisarts 2 dagen per week per juni 2019

Vacature VerpleegkundigSpecialist - Physician Assistant Huisarts 2 dagen per week per Juni 2019

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundig specialist of physician assistant voor onze huisartsenpraktijk voor 2 dagen per week per juni 2019, voor het doen van spreekuur en visites voor eenvoudige huisartsgeneeskundige kwalen als aanvulling op ons huidige team van zorgprofessionals. Onze praktijk maakt al een aantal jaar naar tevredenheid gebruik van een verpleegkundig specialist, maar onze huidige verpleegkundig specialist heeft een nieuwe uitdaging gevonden dichter bij huis, vandaar dat wij nu een vacature hebben. Wij zoeken iemand die goed zelfstandig kan werken en met eigen initiatief, maar die ook goed in team verband kan werken en goed in ons team past. Gevoel voor humor hebben en gemakkelijk in de omgang zijn is een pré.

Onze praktijk is recent verhuisd naar een nieuwe locatie waar wij meer ruimte hebben en meer mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Onze praktijk telt ruim 3000 patiënten en ons team van zorgverleners bestaat op dit moment uit een fulltime huisarts, drie parttime doktersassistentes, een leerling doktersassistente BBL, een verpleegkundig specialist, een POH-GGZ en een POH-S die ook praktijkmanager is.

Onze praktijk is NHG geaccrediteerd en volledig geautomatiseerd via Medicom als HIS en daarnaast maken wij veelvuldig gebruik van Zorgdomein voor verwijzingen en laboratoriumdiagnostiek. Binnen de praktijk beschikken wij ook over de mogelijkheid voor het maken van ECG en Spirometrie en leveren wij ketenzorg voor DM type II, CVRM en Astma/COPD.

De assistente doet naast het beantwoorden van de telefoon en het plannen van de spreekuren ook een eigen spreekuur voor bloedafname, injecties, stikstofbehandeling, bloeddruk meten, oren uitspuiten, wratten behandeling en het maken van uitstrijkjes.

De verpleegkundig specialist werkt 2 dagen in de week en doet zelfstandig een eenvoudig huisartsenspreekuur waarbij zij wel laagdrempelig met de huisarts overlegd.

Ben jij die spontane en doortastende basisarts die wij zoeken solliciteer dan liefst voor 26 april doormiddel van het sturen van een sollicitatiebrief en CV. Je sollicitatie kun je sturen naar Ana van Santen, praktijkmanager, liefst per e-mail naar: ana@huisartsenpraktijkvansanten.nl of per post naar bovenstaand adres.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je bellen met 06-28181119 of een e-mail sturen.