Beste patiënt,

Sinds kort maken wij, bij Huisartsenpraktijk Van Santen, gebruik van een nieuw telefoonsysteem met een keuzemenu wanneer u ons belt.

Wij bieden u hiermee de mogelijkheid om niet meer te hoeven wachten in de wachtrij aan de telefoon. Wij kunnen u terugbellen! Uiteraard heeft u ook altijd nog de keus om wel te blijven wachten, maar de wachttijd is hetzelfde als de terugbeltijd. Als u kiest voor terugbellen verliest u dus niet uw positie in de rij.

Ook op momenten dat wij de telefoon niet direct kunnen beantwoorden zullen wij u niet onnodig laten wachten. U krijgt dan automatisch een tijd waarop u wordt teruggebeld.

Er zijn een aantal zaken die u wel kunt regelen ook als wij gesloten zijn. Zo kunt u een herhaalrecept altijd aanvragen en kunt u 24 uur per dag uw afspraak annuleren mocht de afspraak niet meer nodig
zijn.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat we beter bereikbaar zijn en efficiënter omgaan met uw en onze tijd zodat wij ‘nog’ meer aandacht voor u als patiënt hebben.

Luistert u daarom de eerste keer dat u belt goed naar de keuzes in het menu.

Voor uw gemak hebben we de keuzes hier voor u op een rijdje gezet.

Inschrijfformulier

Wij zijn open voor nieuwe patiënten in de wijk Oostgaarde en het aangrenzende deel van de wijk Middelwatering tot aan de Rivierweg. 

Zie ook onze praktijkregels, onze praktijk folder en info kaartje van de praktijk.

Wij willen u verzoeken om zo snel mogelijk na inschrijving uw vorige huisarts hiervan op de hoogte te stellen, en deze toestemming te geven om uw medische gegevens naar ons te sturen.

Met onderstaand formulier kunt u zich online inschrijven, of via dit formulier dat u kunt uitprinten en inleveren.

Graag ontvangen wij van u ook het ingevulde toestemmings formulier voor het wel of niet delen van uw medische gegevens. U kunt hier ook online toestemming geven.

Na inschrijving is het noodzakelijk in verband met de privacy wetgeving dat u zich eenmalig persoonlijk komt legitimeren bij ons aan de balie met een geldig identiteitsbewijs. Wij zijn verplicht het nummer hiervan te registreren in onze administratie.

 

Uw gegevens / Your details
Dit formulier wordt beveiligd verstuurd / This form is sent securely

Personen die u wilt inschrijven / Persons you want to register

Persoon 1 / person 1

Algemeen