Huisartsenpraktijk Van Santen

Praktijk Informatie

Wij proberen u zo veel mogelijk zorg binnen onze eigen praktijk te bieden en zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo doen wij nu reeds longfunctiemetingen, 24-uurs bloeddrukmetingen, hartfilmpjes en kleine ingreepjes. Voorts prikken wij zelf bloed, doen wij allergie onderzoek en onderzoek naar de bloedvat doorstroming. Om u de beste medische zorg te kunnen leveren werken wij als team samen.

De assistentes zijn uw eerste aanspreekpunt. Zij plannen de spreekuren en u kunt bij hen terecht met al uw medische en organisatorische vragen. Ook kunnen zij u advies geven en verrichten zij diverse medische handelingen. Om een goede planning te kunnen maken voor de spreekuren zal de assistente vragen naar de reden van uw komst.

Zie ook onze praktijkfolder.

Onze praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur, zonder onderbreking.

Ook kunt u onze assistente bellen van 8.00 uur tot 17.00 uur voor al uw vragen zoals het maken van afspraken, het aanvragen van visites, het telefonisch terugbelspreekuur, het opvragen van uitslagen en overige medische vragen.

Telefonisch spreekuur

Voor kort overleg met de huisarts of de POH kunt u bij de assistente een afspraak maken om teruggebeld te worden. Geef hierbij het juiste telefoonnummer aan ons door alstublieft.

Huisbezoeken

Zowel de POH als de huisarts leggen ook huisbezoeken af. De onderzoek- en behandelmogelijkheden op de praktijk zijn beter dus als het voor u mogelijk is om naar de praktijk te komen dan verdient dat natuurlijk de voorkeur. Huisbezoeken worden alleen op afspraak gemaakt. Mocht u na ontslag uit het ziekenhuis de dokter of de POH thuis verwachten, maak hiervoor dan een afspraak.

EHBO

Voor eerste hulp kunt u altijd direct bij ons terecht. Het is verstandig om van te voren te bellen zodat er rekening kan worden gehouden met uw komst.

Urine onderzoek

Bij verdenking op een blaasontsteking kunt u voor 11.00 uur verse (ochtend)urine in een officieel urinepotje, van de apotheek of gratis bij ons afgehaald, voorzien van uw naam en geboortedatum inleveren bij de assistente. Bij inleverring van de urine ontvangt u een korte vragenlijst die u in dient te vullen alvorens wij de urine kunnen onderzoeken. Vanaf 14.00 uur kunt u bellen voor de uitslag.

Wanneer uw gemaakte afspraak niet door kan gaan wilt u dit dan tijdig aan ons doorgeven zodat iemand anders van die tijd gebruik kan maken. Afspraken dienen 24 uur van te voren afgezegd te worden, indien u niet verschijnt op uw afspraak of deze te laat afzegd zullen wij de kosten hiervoor bij u in rekening brengen.

Zie hiervoor ook onze praktijkregels.

NHG geaccrediteerde praktijkMet trots kunnen wij melden dat wij per 6 februari 2013 het NHG keurmerk hebben ontvangen.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om een aantal medische dingen online te regelen via MijnGezondheid.net. Zo kunt u met behulp van uw digid inloggen in uw dossier, online afspraken maken, bloeduitslagen in zien, uw medicatie gebruik inzien en herhalingen aanvragen en een e-consult doen.

mgn logo