Benu apotheek Oostgaarde heeft ons laten weten dat bezorgen vanaf nu alleen nog mogelijk is voor kwetsbare patiënten of patiënten met een verminderde mobiliteit.

Wij raden u aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de Afhaalautomaat, u dient zich hiervoor wel eerst aan te melden bij de aptoheek.

Kijk voor meer informatie op hun website: https://www.benu.nl/apotheek/oostgaarde

Of maak gebruik van mijn-benu om uw apotheek zaken online te regelen

Klachten

Heeft u een klacht over onze praktijk ?

Wij willen ons werk graag professioneel uitvoeren en vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. U vindt bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of u heeft de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en we ervan kunnen leren.

Dit kunt u doen door het Klachtenformulier in te vullen en in te leveren. Onze klachtenfunctionaris, mevrouw A. van Santen – Monteiro Dias neemt uw klacht dan in behandeling. Zij of een andere medewerker kan u bellen als uw klacht nog niet helemaal duidelijk is. Daarna geven we telefonisch of via een afspraak een reactie op uw klacht. Wij streven ernaar om uw klacht uiterlijk binnen een maand in behandeling te nemen en af te ronden.

 

Bent u daarna nog niet tevreden? Dan kunt u altijd een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke Klachtencommissie in onze regio, waarbij de huisartsenpraktijk is aangesloten.

 

Indien u de klacht niet direct met onze praktijk wilt bespreken, kunt u uw klacht bij de

Klachtencommissie Huisartsen indienen.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg: SKGE

Secretariaat SKGE:
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven

Telefoonnummer: 088-0229190

E-mail: info@skge.nl 

Website: www.skge.nl

 

Zie hier voor onze volledige klachtenregeling

 

Privacyreglement

Onderdeel van de NHG-accreditatie eisen is voorts om een Privacyreglement te hebben en dit kenbaar te maken bij alle patienten. Het Privacyreglement is hier als bijlage in te zien.